Kinderclubs

Kids Club Bethel

Na de Vakantie bijbel club is het feest nog niet afgelopen! Wil je nog meer bijbelverhalen horen? En nog meer leuke en gezellige dingen doen? Dan moet je eens komen kijken op de Kids Club Bethel! Deze club is voor alle kinderen en wordt gehouden op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur uur in de Bethelkerk (Bachlaan 43).

Voor vragen kun je bellen met Liesbeth Benard, tel. (0186)-603763. Wil je weten wanneer het club is? kijk dan hier

Zondagschool Samuël

Elke zondag van 12.00 tot 13.00 komen we bij elkaar om naar een Bijbelverhaal te luisteren en een versje te leren. Dit kan in het Kerkelijk Centrum “Maranatha”. Het Kerst- en Paasfeest vieren we met alle kinderen in de Dorpskerk. Dan mag je ook je ouder(s)/verzorger(s), broer, zus, opa, oma, vriendje en vriendinnetje meenemen!

Kinderclub “Het Anker”

Eens in de twee weken kun je gezellig komen knutselen of spelletjes doen in “Maranatha” op woensdagavond. Er wordt ook gezongen en een Bijbelverhaal verteld.
Ook wordt het Kerstfeest en Paasfeest gevierd en op één van deze avonden zijn ook je ouder(s)/verzorger(s) en iedereen die het fijn vindt om te komen, welkom!
Het seizoen wordt afgesloten met een gezamenlijke avond en een dag uit met alle kinderen en leidinggevenden. woensdag  van 18:30 tot 19.45 uur voor de kinderen van 6 t/m 11 jaar

Tienerclub ’t Visnet

Voor: Alle jongeren tussen de 11 en 16 jaar.
Wanneer: Op zaterdagavond van 19:30 tot 21:00 uur (elke twee weken)Waar: in “Maranatha” en regelmatig buiten of op een andere locatie
Wat: Een ontspannende avond met activiteiten door en voor jullie. Jullie inbreng en ideeën zijn voor ons belangrijk, omdat deze avonden juist voor jullie georganiseerd worden. We proberen de soort activiteiten af te wisselen, maar centraal zal “het spel” zijn. En dit kan in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan een quiz, een sportavond, een buitenactiviteit en ga zo maar door.