De VBC

Wat is de VBC?

Op de VBC zijn alle kinderen van 4 tot 12 jaar van harte welkom, vooral die kinderen die weinig of nooit van de Bijbel horen of hebben gehoord. Er wordt veel gezongen, verhalen uit de Bijbel verteld, geknutseld, er is poppenkast of een sketch en natuurlijk krijg je drinken met iets lekkers erbij!

Wanneer is de VBC?

Ook dit jaar willen we weer graag met jullie Vakantie Bijbel club vieren. In de herfstvakantie op woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend zijn jullie weer van harte welkom. Dit zijn de data woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 oktober 2021.

Wat doen we op de VBC?

We beginnen om ongeveer 9.40 met zingen en wachten tot jullie allemaal gezellig binnen zijn om dan om 10 uur te beginnen met het programma. Om ongeveer 12.30 is het weer afgelopen. Op woensdagavond is er ook een Sing-In, van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur. Op deze avond zouden we het fijn vinden als je dan met je hele familie gezellig komt! Na afloop is er koffie/fris met iets lekkers. Op vrijdag duurt de ochtend extra lang, en wordt het extra gezellig!
Om 12.00 uur willen we met elkaar gaan eten. En om 12.45 uur zijn de ouders, opa’s, oma’s enz. van harte welkom om te kijken wat er de afgelopen dagen gedaan is.

Tussen 13.15 uur en 13.30 uur is de ochtend dan afgelopen. het is in de Lindenhoeve, Steenenstraat 24, Oud-Beijerland en we zouden het fijn vinden als jullie ook zouden komen.