Voor ouders

Al heel wat jaren wordt door de Hervormde Gemeente (Dorpskerk) te Oud-Beijerland een Vakantie Bijbel Club (VBC) georganiseerd voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het doel van de VBC is om met kinderen te praten, na te denken over de Bijbel en de Heere Jezus. Daarnaast hopen we dat de kinderen een hele fijne week hebben, die ze nooit zullen vergeten.

De VBC wordt in de zomervakantie georganiseerd. Dat is dit jaar op maandag 19 augustus, dinsdag 20 augustus en woensdag 21 augustus. De VBC vind plaats in de tent op de ijsbaan die er tijdens de tentweek zal staan in Oud-Beijerland. De tent gaat open om 9.40 en het programma duurt van 10.00 tot ongeveer 12.00.

Wat gaan we dan allemaal doen tijdens de VBC?

De kinderen worden tijdens de ochtenden ingedeeld in groepjes met leeftijdsgenootjes met alle ochtenden dezelfde (minimaal 1) groepsjuf/meester. Dit geeft veel kinderen een gevoel van veiligheid, waardoor ze zich snel op hun gemak voelen.

Het programma bestaat onder andere uit samen knutselen, zingen, naar een sketch kijken, luisteren naar een bijbelverhaal, spelletjes doen en met elkaar iets drinken met (natuurlijk) iets lekkers erbij. Hierdoor zijn de kinderen ieder jaar weer enorm enthousiast. Heeft u ergens vragen over, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.