De VBC wordt in de herfstvakantie georganiseerd. Dat is dit jaar op woensdag 21 oktober, donderdag 22 oktober en vrijdag 23 oktober. De VBC vind plaats in de Lindenhoeve, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland. De zaal gaat open om 9.45 en het programma duurt van 10.00 tot ongeveer 12.30. Op woensdagavond is er ook een Sing-In, van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur. Op deze avond zouden we het fijn vinden als u ook met uw kind meekomt! Na afloop is er koffie/fris met iets lekkers.
Op vrijdag duurt de ochtend extra lang, en wordt het extra gezellig!
Om 12.00 uur willen we met elkaar gaan eten. En om 12.45 uur zijn de ouders, opa’s, oma’s enz. van harte welkom om te kijken wat er de afgelopen dagen gedaan is.
Tussen 13.15 uur en 13.30 uur is de ochtend dan afgelopen.
Wat gaan we dan allemaal doen tijdens de VBC?:

Vakantie Bijbel Club
Al heel wat jaren wordt door de Hervormde Gemeente (Dorpskerk) te Oud-Beijerland een Vakantie Bijbel Club (VBC) georganiseerd voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Het doel van de VBC is om met kinderen te praten, na te denken over de Bijbel en de Heere Jezus.
Daarnaast hopen we dat de kinderen een hele fijne week hebben, die ze nooit zullen vergeten.
Heeft u ergens vragen over, dan kunt u altijd contact opnemen met Anita Nelemans via e-mail
Wij bedanken de volgende sponsors:
Autobedrijf Bosman
Hokke Vogelaar en den Haan Hypotheken en Verzekeringen
SW Elektrotechniek
Schrijvershof Groente en Fruit
Bakkerij Voordijk
Autobedrijf Kooiman
ICT-PC Jan Melissant
Uitvaartverzorging Moree
Nemesys
Timmer en aannemersbedrijf L. van der Velden
JWA Autoservice
De kinderen worden tijdens de ochtenden ingedeeld in groepjes met leeftijdsgenootjes met alle ochtenden dezelfde (minimaal 1) groepsjuf/meester. Dit geeft veel kinderen een gevoel van veiligheid, waardoor ze zich snel op hun gemak voelen.
Het programma bestaat onder andere uit samen knutselen, zingen, naar een sketch of poppenkast kijken, luisteren naar een bijbelverhaal, spelletjes doen en met elkaar iets drinken met (natuurlijk) iets lekkers erbij. Hierdoor zijn de kinderen ieder jaar weer enorm enthousiast.